Këmbim, transfer parash dhe pagesa

Këmbimorja Lindi-M është themeluar më 01.02.2006 nga Vullnet Aliti. Që nga ajo kohë me përkushtim të madh sot ne ofrojmë këmbimin e parave në të gjitha valutat.

Përveç kësaj tek ne poashtu ju mund të bëni transfer dhe pranime parash përmes MoneyGram, WesternUnion dhe Ria. Gjithashtu tek ne ju mund të bëni të gjitha pagesat administrative.

Tani bëjmë edhe këmbinin e të gjitha kriptovalutave

Tek ne ju mund të dërgoni dhe pranoni para përmes

Përveq kësaj tek ne mund të bëni poashtu të gjitha llojet e pagesave administrative.

Kontakto

+381 63 479934

Adresa

Karađorđa Petrovića, Bujanovac, Serbia